LAUFEN FORUM

Snažna simbolička zgrada, stoji u Laufen dolini u kantonu Baselland: LAUFEN forum.

Izložbeni salon pozicioniran u sjedištu tvrtke, nije samo snažno mjesto za kupaonski prostor kao takav, nego predstavlja arhitektonsku izjavu koja odražava brand i posvećenost  kupaonici. Ludovica i Roberto Palomba dizajnirali su "zdjelasti / 08", umivaonik za Laufen kolekciju. Arhitekti Nissen & Wentzlaff stvorili su veću verziju ovog proizvoda u obliku zgrade koja se ističe svojim impresivno izloženim betonom i elegantnom statikom.

S ovom zgradom, Laufen - najveći švicarski proizvođač kupaonske opreme i međunarodno renomirana tvrtka – postavio je svoje proizvode u središte pozornosti. LAUFEN forum pokazuje više od sanitarija; uokviruje kupaonicu u kompletan paket. Dakle, to je prostor za kupaonicu koji može nadahnuti klijente, arhitekte, trgovace i obrtnike podjednako te ujedno i osigurati izvor informacija.

Štoviše, Forum je dom trening centra za LAUFEN Kupaonice AG. Tu se održavaju brojni  seminari, obučavaju zaposlenici, razmijenjuju znanja o proizvodima. Treninzi se još odvijaju u Galeriji Sky u Wilhelmsburg, Austriji, te u Znojmu u Češkoj.

LAUFEN je 2010.godine osvojio "nagradu za marketing + arhitekturu" u kategoriji "Ured i poslovna zgrada - industrijski i komercijalni interijeri" . Također je osvojio Green Good Design Award i, 2011.godine, "nagradu najbolji arhitekti 2011" u kategoriji "Poslovni i industrijski objekti".

>> Saznajte više o Laufen Forumu i posjetite službene web stranice.