Pravno

Laufen  AG  želi Vam dobrodošlicu na našu web stranicu. Molimo pažljivo pročitajte sljedeće uvjete korištenja prije korištenja ove web stranice.
Ova pravna obavijest sadrži uvjete za pristup i korištenje web stranice www.laufen.com i dužnosti koje proizlaze iz takvog korištenja.


Prava intelektualnog vlasništva:

Sva autorska prava i druga prava intelektualnog vlasništva koja se odnose na sve tekstove, slike, trgovačke nazive, logotipovee, grafike, zvukove, animacije i videa, kao i uređivanje takvih elemenata, isključivo su vlasništvo Laufen AG.
Želimo istaknuti da  slike, logotipovi i katalozi proizvoda sadržani na ovim stranicama mogu biti predmetom autorskog prava treće strane.
Preuzimanje ili ispis podataka sadržanih na ovim stranicama je dopušteno samo za osobnu, nekomercijalnu uporabu. Svaka reprodukcija, komunikacija, promjena, povezivanje ili korištenje web stranice za komercijalne svrhe je zabranjeno bez prethodnog pismenog dopuštenja Laufen AG.
Korisnik se obvezuje koristiti sadržaj ove stranice na oprezan, pravilan i zakonit način, a ne manipulirati ili ignorirati autorska prava, te se obvezuje suzdržati od korištenja sadržaja i informacija dobivenih putem ove web stranice u komercijalne svrhe.


Potpunost i točnost informacija

Trudimo se zadržati ovu web stranicu up-to-date i osigurati Vam, što je više moguće, točne i potpune informacije. Međutim, mi ne prihvaćamo nikakvu odgovornost za točnost, potpunost ili prikladnost za bilo koju određenu primjenu takvih informacija.
Imajte na umu da neke informacije sadržane na našim web stranicama se mogu odnositi na proizvode, programe ili usluge koje nisu dostupne u nekim zemljama. Molimo obratite se u lokalnu Laufen podružnicu ili distributeru za detalje o proizvodima i uslugama dostupnim u vašoj zemlji.


Odgovornost

Ne preuzimamo odgovornost za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu, troškove, gubitke ili potraživanja za obveze koje mogu nastati pristupanjem ili korištenjem ove web stranice.

Nadalje, Laufen AG ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakve gubitke koji se odnose na viruse koji mogu zaraziti Vaš računalni sustav nakon korištenja ili preuzimanja bilo kojeg sadržaja s ove web stranice. Preuzimanje sadržaja ove web stranice je u potpunosti na korisnikov vlastiti rizik.
Laufen  AG ne preuzima odgovornost za up-to-date, neuspješan i neprekinut  pristup svojoj internet stranici. Zadržavamo pravo, u svako doba, na promjene na ovoj web stranici, ili privremene blokade i / ili brisanje sadržaja na bilo koji način i bez prethodne najave. Ne prihvaćamo nikakvu odgovornost za bilo kakve posljedice koje mogu proizaći iz takvih promjena.


Izjava o privatnosti

Prikupljene informacije

Laufen  AG prikuplja samo osobne podatke koje su izričito i dobrovoljno dali posjetitelji. Takve informacije mogu sadržavati, ali nije ograničeno na, ime, naslov, naziv tvrtke, e-mail adresu i broj telefona.
Nadalje, ova web stranica prikuplja standardne podatke dnevnika, uključujući Vašu internet IP adresu, vrstu preglednika i jezik, vrijeme pristupa i povezane adrese web stranica. Kako bi se osiguralo da pravilno upravljanje i navigacija ove stranice, možemo koristiti kolačiće.
Laufen AG je posvećen zaštiti privatnost onih koji koriste naše stranice. Vaši osobni podaci će biti tretirani s pažnjom i strogom povjerljivosti. Nećemo dati osobne podatke trećim stranama, osim u našim povezanim društvima.


Kolačići

Kolačići su tekstualne datoteke koje sadrže informacije koje omogućuju prepoznavanje istih posjetitelja isključivo za vrijeme njihova posjeta našim stranicama. Kolačići se spremaju na tvrdi disk vašeg računala i ne uzrokuju štetu. Kolačići sa naših internet stranica ne sadrže nikakve osobne podatke o vama.

Kolačići mogu spremati podatke koje ste unijeli više od jednom, olakšati prijenos specifičnih sadržaja te nam pomoći da identificiraju one dijelove naših online usluga koje su posebno popularne. To nam omogućuje, među ostalim, da se naše web stranice prilagode vašim zahtjevima.

Ako želite, možete deaktivirati korištenje kolačića u bilo koje vrijeme promjenom postavki u pregledniku. Molimo koristite funkcije pomoći internet preglednika kako biste saznali kako promijeniti te postavke.

 

Aplikacije društvenih medija

Svi osobni podaci ili druge informacije koje doprinose bilo kojoj društvenoj mreži, mogu se pročitati, prikupljati i koristiti od strane drugih korisnika te društvenih mreža nad kojima imamo malu ili nikakvu kontrolu. Dakle, mi nismo odgovorni za uporabu drugih korisnika, zlouporabu, ili pronevjeru bilo kakvih osobnih podataka ili drugih informacija koje doprinose društvenim mrežama.

 

Linkovi na druge web stranice

Ova web stranica može sadržavati linkove ili reference na druge internet stranice i može biti otvorena preko linkova s drugih web stranica na kojima Laufen AG nema utjecaja. Laufen AG ne preuzima odgovornost za dostupnost ili sadržaj tih drugih web stranica i ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu ili posljedice koje mogu nastati zbog korištenja takvih sadržaja ili s takvog pristupa. Svi linkovi na bilo koje druge web stranice su namijenjeni isključivo kako bi ova web stranica bila više dostupna korisnicima.

Korištenje web praćenja

Koristimo softver za praćenje kako bi se utvrdilo koliko je korisnik posjetio našu web stranicu i koliko često. Mi ne koristimo ovaj softver za prikupljanje pojedinačnih osobnih podataka ili pojedinačnih IP adresa. Podaci služe isključivo u anonimnom i skraćenom obliku za statističke svrhe i za razvoj web stranice.

Izmjene uvjeta i odredbi

Zadržavamo pravo promjena ili ispravljanja uvjeta u bilo kojem trenutku. Kao korisnik ove web stranice obvezni ste biti sukladni s tim promjenama, pa stoga trebate povremeno posjetiti ovu stranicu i pregledati trenutne uvjete.

Mjerodavno pravo i mjesto nadležnosti

Švicarski zakon odnosi se na ovu web stranicu. Mjesto nadležnosti i izvršenja je mjesto našeg glavnog ureda; tj Laufen (Basellandschaft, Švicarska).

Ova internetska stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva na našim web stranicama. Kolačići pružaju bolju izvedbu, poboljšavaju mogućnosti i omogućuju određene funkcije. Naša politika kolačića objašnjava više o kolačićima i možete promijeniti postavke u bilo koje vrijeme. Nastavljajući koristiti našu web stranicu slažete se s korištenjem kolačića.