Od 1892. LAUFEN obavlja neprestano zanatstvo

Od 1892. LAUFEN neprestano unaprijeđuje svoj zanat

Vizionarski rad s keramikom zahtijeva poznavanje materijala, eksperimentalan pristup i sposobnost prevođenja ideja u industrijske procese. LAUFEN obrađuje osjetljivi materijal s najvećom pažnjom i strašću, obraćajući malo više pažnje na detalje kako bi postigao najbolju švicarsku kvalitetu.

Inteligentniji, veći, učinkovitiji i usmjereniji prema naprijed: LAUFEN je uvijek težio boljem. To uključuje rukovanje koje štedi resurse i inteligentno recikliranje čak i tijekom proizvodnog procesa, kao i proizvode koji smanjuju količinu vode koja se koristi za ispiranje.

Svaki toalet, svaki bide podvrgnut je vakuumskom ispitivanju i provjerava se nepropusnost. Temeljita vizualna provjera nakon svake faze proizvodnje jamči da se samo savršeni komadi dalje obrađuju u proizvodnom procesu. Zaposlenici svojim osobnim znakom potvrđuju savršeno stanje svakog radnog komada nakon svakog proizvodnog koraka.

Konačna provjera u LAUFEN -u jamči ono za što se tvrtka zalaže: pouzdanost, preciznost i funkcionalnost u svim mogućim bojama i oblicima.